Álom és szerelem

2016. december 19. - hétfő// Héjja János //0 hozzászólás
Tamás és Ilike szerelme már kiállta a hűségpróbát, amikor Tamás úgy döntött, itt az ideje a kapcsolatot hivatalossá tenni, de úgy, hogy az egy különleges élmény legyen Ilike számára, tehát legyen meglepetés.
Megosztom

Egy kis BOLDOG-ság!

2016. április 08. - péntek// Héjja János //0 hozzászólás
Az én Babó barátnőm adta az ötletet, hogy a blogomban elférne néhány jó recept is. Elgondolkodtam, mi legyen a kedvcsináló, nyitó recept… hát persze, hogy a Boldogi nagyrózsa!!!! 
Megosztom

Az álomruha megtalálásához vezető út - 3. rész

2016. április 01. - péntek// Héjja János //0 hozzászólás
Vége hát az otthoni tervezésnek, kialakult az elképzelés, és elérkeztünk végre a szalonbeli próbához. Bizonyára ehhez is van, Jánoskám,  néhány jó tanácsod.
Megosztom

Az álomruha megtalálásához vezető út- 2. rész

2016. március 25. - péntek// Héjja János //0 hozzászólás
•Drága Babókám, örülök, hogy folytathatjuk a megkezdett beszélgetést, jók a reagálások, azt hiszem, tényleg hiánypótló ez a blog, sokak érdeklődését sikerült felkeltenünk.

Örömmel hallom! Első részünkben elkezdtük körbejárni azokat a szempontokat, melyeket a menyasszonyi ruha próbáját megelőző tervezéshez ajánlasz a hölgyeknek. A legfontosabbon túl vagyunk, az egyéniség figyelembe vételén, mi a következő lépés?
 
Megosztom

Az álomruha megtalálásához vezető út - 1. rész

2016. március 16. - szerda// Héjja János //0 hozzászólás
Elindítottuk Blogunkat! Kísérjétek bejegyzéseinket minden pénteken!
Hasznos információk, történetek és egy kis Plusz! :)

"A legfontosabb elv a számomra, hogy az esküvő gyémántja a menyasszony, neki kell a legszebbnek lennie a nagy napon. Nem akarom én megbántani a vőlegényeket sem, de igen is mindenki a menyasszonyt nézi. Te is bizonyára álltál már az autóddal előnyt adva egy lagzis menetnek, kit kerestél te is azonnal, hogy legalább csak egy pillantást vess rá? Hát persze, hogy a menyasszonyt! Ezért fontos a számomra, hogy minden hölgy megtalálja a tökéletes ruhadarabot ehhez a nagy eseményhez... "
Megosztom
Magunkról
Egyedi tervezésű esküvői és alkalmi ruhák készítése több, mint 25 éves szakmai tapasztalattal! Várjuk bejelentkezését!

Budapest: 06-30-504-9734
Cegléd: 06-30-9251-694

„Küldetésünk, hogy tökéletessé varázsoljuk a hölgyek életének legfontosabb pillanatait!”- Héjja János