Esküvő


Egy esküvő szervezésénél az egyik legfontosabb momentum a ruhaválasztás, hiszen a menyasszony ruháját a fotókon egy életen át csodálják, míg az esküvő apróbb részletei talán már feledésbe merülnek.

Szalonunkban egyénre szabottan készülnek esküvői ruháink. Az évtizedek folyamán nagy gyakorlatra tettünk szert, nemcsak a 38-as méretűeknek való ruhakészítésben, hanem a molettebb hölgyek csinosabbá tételében is.  Hitvallásunk szerint, nem az ara ízlésvilágát, vagy alakját kell megváltoztatni, hanem a ruhát kell formálni viselője egyéniségéhez. Olyan megoldásokkal, tanácsokkal és lehetőségekkel szolgálunk, ami a legelőnyösebb a menyasszony számára és egyben személyiségét is tükrözi.

Még most is sokan keresik a kifejezetten hercegnős fazonú, nagy abroncsos menyasszonyi ruhákat, hosszú uszállyal, olykor még fátyollal is. Ma egyre inkább divatba léptek a letisztult vonalú, kellemes, lágy esésű anyagból készült, sokszor alsószoknya nélküli ruhák. Színek palettáján még mindig nagyon kedvelt a tört fehér, ekrü, krémszín a hófehér mellett. Az uszályt még az egyszerű, alsószoknya nélküli, empire vonalú ruhához is előszeretettel ajánljuk, leginkább lecsatolható változatban.

„Minden hölgy az egyéniségének leginkább megfelelő, egyedi fazonú ruhakölteményt viseljen élete legszebb napján.”- Héjja János

Árak:

Esküvői ruhák bérlése: 150.000 -450.000 Ft között
Esküvői ruhák tervezése és bérlése: 220.000 Ft-tól
Esküvői ruhák tervezése és vásárlása: 280.000 Ft-tól
Menyecske ruhák bérlése: 20.000-120.000 Ft között
Koszorús ruhák bérlése: 10.000- 80.000 Ft között
Férfiöltönyök vásárlása: 100.000 Ft-tól

alkalmi kollekciók videók vendégeink küldték Esküvői kollekció 2019 Héjja Blog